ABOUT US

Αρχική

Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο ``Νέος Ομαλός`` βρίσκεται στο μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού, σε υψόμετρο 1.050μ. και 35χλμ. από την πόλη των Χανίων της Κρήτης.

Λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή διαμονή με ποιοτικές υπηρεσίες και Κρητική φιλοξενία. Η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα του υπόσχονται την εμπειρία των “διαφορετικών διακοπών” σε μια σπάνια και μαγευτική τοποθεσία, σε αυτή τη γωνιά της Κρήτης με την πλούσια φυσική ομορφιά.

Το ξενοδοχείο “Νέος Ομαλός” αποτελεί από το 1.954 ορμητήριο για “φυσιολατρικές” δραστηριότητες στην περιοχή. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, που προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες ετησίως από όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιείται σαν ορμητήριο για ορειβατικές δραστηριότητες στις γύρω κορφές των Λευκών Ορέων, για εκδρομές με ποδήλατα και για εξερεύνηση της μοναδικής Κρητικής χλωρίδας και πανίδας που υπάρχει στην περιοχή. Ακόμα, επειδή ο Ομαλός αποτελεί άκρο σε τέσσερις διαδρομές του Ευρωπαϊκού μονοπατιού μεγάλων διαδρομών Ε4, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό σαν βάση για περιπάτους στο μονοπάτι αυτό. Επίσης, το γαλήνιο περιβάλλον του ξενοδοχείου “Νέος Ομαλός” μπορεί να χρησιμεύσει σαν το πιο κατάλληλο καταφύγιο για ξεκούραση μακριά από την ένταση της πόλης.

Πληροφορίες σχετικά με όλες τις εκδρομές και δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν, παρέχονται από τη reception του ξενοδοχείου.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΔΩΜΑΤΙΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ξενοδοχείο ``Νέος Ομαλός`` διαθέτει 26 ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σαν μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο υποδοχής πελατών (reception), άνετο εστιατόριο και μπαρ. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του.

Όλα τα δωμάτια είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν τηλέφωνο, τηλεόραση, μπάνιο και ζεστό νερό όλη την ημέρα. Επίσης, όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα τις κορυφές των Λευκών Ορέων και το οροπέδιο του Ομαλού. Καθαριότητα στα δωμάτια γίνεται καθημερινά.

Η κουζίνα του ξενοδοχείου βασίζεται σε προϊόντα που παράγονται τοπικά και προσφέρει πληθώρα παραδοσιακών κρητικών φαγητών.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους πελάτες. Το ξενοδοχείο αναλαμβάνει επίσης τη μεταφορά των πελατών από το ξενοδοχείο στην είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς στο Ξυλόσκαλο και στην αρχή όλων των μονοπατιών που βρίσκονται γύρω από το Οροπέδιο του Ομαλού.