Παρουσίαση Εκτύπωση E-mail

Όψη του ξενοδοχείου την άνοιξηΤο ξενοδοχείο "Νέος Ομαλός" βρίσκεται στο μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού, σε υψόμετρο 1.050μ. και 35χλμ. από την πόλη των Χανίων της Κρήτης. Λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή διαμονή με ποιοτικές υπηρεσίες και Κρητική φιλοξενία. Η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα του υπόσχονται την εμπειρία των "διαφορετικών διακοπών" σε μια σπάνια και μαγευτική τοποθεσία, σε αυτή τη γωνιά της Κρήτης με την πλούσια φυσική ομορφιά.

Το Νέος Ομαλός χιονισμένο Το ξενοδοχείο "Νέος Ομαλός" αποτελεί από το 1.954 ορμητήριο για "φυσιολατρικές" δραστηριότητες στην περιοχή. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, που προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες ετησίως από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται σαν ορμητήριο για ορειβατικές δραστηριότητες στις γύρω κορφές των Λευκών Ορέων, για εκδρομές με ποδήλατα και για εξερεύνηση της μοναδικής Κρητικής χλωρίδας και πανίδας που υπάρχει στην περιοχή. Ακόμα, επειδή ο Ομαλός αποτελεί άκρο σε τέσσερις διαδρομές του Ευρωπαϊκού μονοπατιού μεγάλων διαδρομών Ε4, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό σαν βάση για περιπάτους στο μονοπάτι αυτό. Επίσης, το γαλήνιο περιβάλλον του ξενοδοχείου "Νέος Ομαλός" μπορεί να χρησιμεύσει σαν το πιο κατάλληλο καταφύγιο για ξεκούραση μακριά από την ένταση της πόλης.

Πληροφορίες σχετικά με όλες τις εκδρομές και δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν, παρέχονται από τη reception του ξενοδοχείου.